Over ons

Ergo Office is al een geruime tijd actief op de markt voor ergonomische producten. Dit resulteert in een assortiment met kwalitatief hoogwaardige producten waarmee de werkplek ergonomisch ingericht kan worden. Met ons uitgebreide dealernetwerk voorzien wij bedrijven door heel Nederland van ergonomische producten.

Ergonomische producten

Het productassortiment van Ergo Office is dermate uitgebreid dat de gehele werkplek ergonomisch opgewaardeerd kan worden. Zo leveren we monitor armen om de juiste hoogte van een monitor te garanderen, ergonomische muizen voor een comfortabele werkhouding en producten voor mobiele werkplekken. Door onze jarenlange ervaring hebben we een assortiment kunnen opbouwen waar we volledig achter staan. Daarnaast heeft onze nauwe samenwerking met producenten en leveranciers de kwaliteit van veel producten al doen verhogen. We hebben ons altijd ingezet voor kwaliteit en zullen dat in de toekomst ook blijven doen.

 

Leverancier van een ruim assortiment ergonomische producten voor op en rondom de werkplek

 

Project montage

Ergo Office heeft ruime ervaring met projecten. Voor zowel grote als kleine projecten hebben we montage gedaan van ergonomische werkplekken, maar ook delicaat werk zoals het ophangen en aansluiten van CPU's en kabelmanagement. Ons montage team werkt al jaren nauw samen en heeft kennis van de producten.

 

Klanten Ergo Office

Ergo Office heeft al veel uiteenlopende klanten gehad. Zo hebben we een groot klantenbestand van gemeentes, maar ook gerenommeerde bedrijven zoals Dutch Space en Oracle. Bij onze klanten hebben we onder andere;
  • Kantoren ergonomisch ingericht
  • Verhuizingen gecombineerd met een ergonomische upgrade van werkplekken
  • Kabelmanagement toegepast op grote werkruimtes
  • Advies op maat voor specifieke klachten en wensen van werkgevers of werknemers
Referentie's Ergotopics

 

Bent je benieuwd wat Ergo Office voor je bedrijf kan betekenen? Wij bespreken graag samen de mogelijkheden. Neem contact met ons op via de contactpagina.

Ergo Office / Ergotopics, onderdeel van A.C.W. Broere Holding B.V.
Adres: Zinkstraat 53A, 4823AC Breda
KvK-nummer: 20101860
BTW-nummer: 809748022B01