Montage team

Ergotopics heeft jarenlange ervaring m.b.t. montage projecten voor ergonomische toepassingen. We hebben al veel grote en kleine projecten succesvol uitgevoerd.

Hieronder lees je wat ons montageteam voor je kan betekenen. 
Prijzen zijn onderaan de pagina te vinden. Voor meer informatie of een aanvraag kan je ons bereiken op '[email protected]' of '06 - 2010 5457'.

De mogelijkheden van ons montage team lopen zeer uiteen. In het verleden hebben we onder andere de volgende projecten uitgevoerd;
 

  • Interne verhuizingen met ergonomische upgrade

Interne verhuizing met ergonomische upgrade

Denk bij dergelijke upgrades aan het gebruik van monitor armen om de monitor op een ergonomisch verantwoorde hoogte te zetten. Een extra monitor wordt vaak geplaatst ten behoeve van de productiviteit. Daarnaast wordt er kabelmanagement toegepast om de kabels netjes vanaf de monitor naar de onderkant van het bureau te leiden.

  • Werkplekken ergonomisch inrichten

Ergonomisch ingerichte werkplekken

Producttechnisch kunnen we een werkplek ergonomisch zeer uitgebreid inrichten. Dit kan met ergonomische muizen of armsteunen. Daarnaast kan plaatsing van monitor armen of muurbeugels op werkplekken waar veel informatie moet worden getoond, zoals hierboven op de foto te zien is. Ook is het belangrijk dat er individueel wordt gekeken naar de beste ergonomische inrichting, zoals te zien is aan het verschil van hoogte van de monitoren aan het bureau en de bureaustoelen.
 
 

  • Kabelmanagement op werkplekken toepassen

Kabelmanagement op werkplekken toegepast

Kabelmanagement heeft veel voordelen. Zo geeft het de werkplek een opgeruimde en nette uitstraling en het verhoogt bovendien de veiligheid. Bij kabelmanagement projecten werken we nauw samen met de klant, zodat kabels worden weggewerkt op een manier dat de klant later nog bekabeling kan toevoegen/verwijderen. Hoewel bedrijven er vaak geen aandacht aan besteden, heeft kabelmanagement grote voordelen;

- Veiligheid voor de medewerkers

- Tijdwinst bij het verleggen of toevoegen van kabels

- Er kan makkelijker en beter worden schoongemaakt rondom de werkplek

- Een schonere en daarom meer motiverende werkomgeving

  • Advies en producten op maat voor specifieke wensen of klachten

Advies op maat voor specifieke wensen en klachten

Op specifieke locatie’s, zoals bijvoorbeeld bovenstaande tandartspraktijk kunnen standaard toepassingen vaak niet worden gebruikt. Er wordt dan gekeken naar een specifieke oplossing waar de klant 100% tevreden is. Wij kunnen voor vrijwel elke situatie met een passende oplossing komen.

Klanten

We hebben voor veel uiteenlopende klanten projecten mogen uitvoeren. Verschillende wensen en situatie’s hebben ons dermate veel ervaring en kennis opgeleverd dat we elk project met volle tevredenheid van de klant kunnen afronden. We hebben onder andere projecten volbracht voor;

- Banken en overige financiële instellingen
- Radio en tv studio’s
- Air traffic control operational centers
- Scholen en universiteiten
- Callcenters en kantoor omgevingen
- Ziekenhuizen en tandarts praktijken
- Gemeentes
- Toepassingen voor thuis

 

Prijzen
 

Werkzaamheden Prijzen
Arbeid per uur € 42,50 
Af- en aankoppelen van PC's en telefonie € 22 per werkplek
Overige werkzaamheden € 42,50 per uur 
Voorrijkosten tot 50 km € 48,-
Voorrijkosten vanaf 50 km € 83,-

* prijzen exl. BTW